0(505)930 72 61
iletisim@kupabardaktoptan.com
1000 Adet Kupa Bardak

1000 Adet Kupa Bardak yaptırmak isteyenlerin bilmesi ve dikkat etmesi gereken hususları ayrıntıları ile bu yazımızda ele alıyoruz.

Toptan Kupa Bardak alanında yılların vermiş olduğu tecrübe ile 100.000 ‘den fazla baskılı ürün çalışması gerçekleştirdik. Türkiye en büyük firma ve kurumları başta olmak üzere, binlerce firma ve kuruma memnuniyet ve kalite odaklı çalışmalar yaptık. Örnek çalışmalarımıza bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://www.kupabardaktoptan.com/galeri/

Kupa Bardak Toptan olarak 12 adet gibi, herkese ve her bütçeye hitap eden adetlerden sipariş kabul ettiğimiz gibi, 1000 adet gibi talepleri de karşılayabilecek alt yapıya sahibiz. 1000 Adet Kupa Bardak siparişleri için, sunduğumuz imkanlar doğrultusunda en uygun fiyatı veren firmaların başında gelmekteyiz. Lakin sunduğumuz imkanlar doğrultusunda vermiş olduğumuz fiyatlar, 1000 adet siparişleri karşılayabilecek diğer firmaların fiyatları ile yanlış kıyaslamalara neden olmaktadır.

Söz konusu bu yanlış anlaşılmaların nedenlerine ve sunduğumuz imkanlara ayrıntıları ile değinelim.

Kupa Baskı Sistemi Farklılıkları

Kupa Bardak Toptan olarak dijital baskı sistemine sahibiz. Dijital baskı sistemlerinin avantajı, düşük adetlerde sipariş kabul edebilme imkanı sunmasıdır. Söz konusu bu avantaj, diğer baskı sistemlerinde bulunmamaktadır. Zira dijital baskı sistemi harici sistemlerde, baskı için bir kalıp çıkarılır. Bu kalıp çıkarma işlemi maliyetli ve zorlu bir süreçtir. Dolayısıyla düşük adetli sipariş kabul edilmez. Yüzlerce adetten başlayan siparişler kabul edilir.

Düşük adetli sipariş kabul edememe dezavantajını ise, 1000 adet gibi yüksek denebilecek adetlerde sundukları fiyat avantajı ile gidermeye çalışırlar. İlk etapta bakıldığında son derece uygun fiyatlar verildiğini görebilirsiniz. Fakat ayrıntılı olarak incelendiğinde her bir faktör için ek ücret talep edilmektedir. Bu faktörler dikkate alındığında Kupa Bardak Toptan olarak Türkiye ‘de en uygun fiyatı veren firmalar arasında gelmekteyiz.

Gelin söz konusu bu faktörlerin neler olduğuna beraber bakalım.

Renk Sayısı Faktörü

Renkli BaskıBir üst maddede belirttiğimiz gibi, 1000 adet sipariş için fiyat veren pek çok firma ilk bakıldığında son derece uygun fiyat veriyormuş gibi görünebilir. Fakat ilk olarak gördüğünüz fiyat tek renkli baskı için verilen fiyattır. Her bir farklı renk için ek ücret talep etmektedirler. Dolayısıyla siz 4 renkli bir görsel baskısı yaptıracaksanız, verilen fiyatın üzerine + 4 renk ücreti eklenmektedir.

Ayrıca pek çok firma renk geçişleri olan bir görselin baskısını arzu ettiğiniz şekilde gerçekleştiremeyebilir. Zira renk geçişleri içerisinde bir rengin çok sayıda tonu bulunmaktadır. Örneğin açık maviden laciverte doğru geçişe sahip bir görselde yüzlerce mavi tonu saymak mümkündür. Dolayısıyla bu yüzlerce renk anlamına gelmektedir. Her bir renk için ek ücret alınan sistemlerde bu mümkün olmayabilir.

Kupa Bardak Toptan olarak renk kısıtlamasız baskı yapmaktayız. Baskısının yapılmasını istediğiniz görsele bağlı olarak ek ücret talep etmemekteyiz. İster 1 renk, isterseniz renk geçişleri barındıran binlerce renge sahip bir görselin ek ücret talep etmeden baskılarını gerçekleştirmekteyiz.

Baskı Yönü Faktörü

Renk sayısı faktöründe olduğu gibi, baskının yapılacağı yön konusunda da ek ücret talep etmektedirler. Yani ilk etapta görülen fiyat, bardağın tek yönüne yapılacak baskı için geçerlidir. Dolayısıyla sadece bardağın arkasına veya önüne baskı yaptırabilirsiniz. İki yönüne de baskı yaptırmak istemeniz durumunda, bunun için de ek ücret talep etmekteler. Hatta bardağın önüne farklı, arkasına farklı baskı söz konusu olması durumunda çok daha farklı ve fazla ücretler talep edilmesi söz konusu olabilir.

Kupa Bardak Toptan olarak bardağın hem önüne hem de arkasına baskı gerçekleştirmekteyiz. Bunun yanı sıra önüne farklı, arkasına farklı görsel baskısı yaptırabilirsiniz. Hatta bardağın başından sonuna uzanacak şekilde sarmal olarak tabir ettiğimiz baskı yaptırma imkanı sunmaktayız. Tüm bu imkanlar için ek ücret talep edilmemektedir.

Kupa Bardak Kutusu Faktörü

Kupa bardak kutusu, kupa baskı çalışmalarında ciddi öneme sahiptir. En önemli unsurların başında gönderimler gelmektedir. Firmamıza verilen siparişlerin %99 ‘unu kargo firmalar ile gönderimler oluşturmaktadır. Kupa bardak ürününün ise kırılma potansiyeli olan bir ürün olduğu aşikardır. Her biri kendisine ait kutusunda gitmeyen kupa bardaklar, kargo süreçlerinde ciddi risk altında demektir. Bu da kırılma potansiyelini arttırmaktadır. Dolayısıyla korunaklı şekilde gitmeleri gerekmektedir. Kupa bardakların kendilerine ait kutularında gönderilmesi, kargoda kırılma ihtimalini azaltmaktadır.

Bir diğer önemli unsur ise kupa bardağı yaptırma amacıdır. Zira 1000 adet gibi kupa bardak siparişleri genel olarak promosyon veya hediye amaçlı yaptırılmaktadır. Örneğin firmanızdan ürün veya hizmet alımı gerçekleştiren bir müşterinize, üzerinde firmanızın logosunun bulunduğu kupa bardak yaptırmaktasınız. Bu kupa bardakları kutusuyla vermeniz, çok daha şık, estetik ve memnuniyeti arttıran bir unsur olacaktır.

Renk ve taraf sayısı faktöründe olduğu gibi pek çok firmada 1000 adet için görmüş olduğunuz uygun fiyatlara kupa bardak kutusu dahil olmayabilir. Eğer kupa bardakların her biri kendisine ait kutusunda gönderilsin isterseniz, bunun için ek ücret talep edecektirler.

Kupa Bardak Toptan olarak vermiş olduğumuz fiyatlara kupa bardak kutusu dahildir. Her bardağı kendisine ait kutusunda gönderim sağlamaktayız. Bunun için de ek ücret talep etmemekteyiz.

Bilinmesi ve Dikkat Edilmesi Gereken Diğer Faktörler

Bu noktaya kadar belirttiğimiz faktörler dikkate alındığında, ilk olarak gördüğünüz ve uygun zannettiğiniz fiyattan çok farklı bir fiyat ortaya çıkmaktadır. Söz konusu farklı fiyat ile Kupa Bardak Toptan olarak imkanlarımız doğrultusunda sunmuş olduğumuz fiyat kıyaslandığında, bariz şekilde en uygun fiyat veren firmaların başında geldiğimiz görülmektedir.

Elbette bu noktaya kadar sadece fiyat avantajı unsuruna değindik. Söz konusu uygun fiyatın aslında tam anlamıyla uygun olmadığını anlatmaya çalıştık.

Bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken diğer unsurlar ise şu şekildedir;

Bilinmesi Gereken Faktörler

  • Her bir bardağa farklı isim baskısı yapma imkanımız bulunmaktadır. İsme özel baskı siparişi verebilirsiniz.
  • Dijital baskı sistemiyle baskı yapmayan firmalar, dijital baskı sistemleri ile yapılan baskıların bulaşık makinesinde çıktığını iddia etmektedir. Bu yanlış bir bilgidir. Zira bulaşık makinesinde yıkamaya dayanıklı bardaklar mevcuttur. Bu bardaklara baskı yapılması durumunda, uzun yıllar bulaşık makinesinde yıkanabilmektedir.
  • 1000 adet bardağın çalışmasının tamamlanma süreci ortalama 1 haftadır. Söz konusu süre, sipariş yoğunluğumuza, stok durumumuza bağlı olarak değişebilmektedir. Net süreyi ancak tarafımızla iletişime geçmeniz durumunda ve o günkü koşullara bağlı olarak verebiliriz.

Dikkat Edilmesi Gereken Faktörler

  • Beyaz harici bir bardağa baskı çalışmamız veya imkanımız bulunmamaktadır.
  • Bardağın altına, kulpuna veya içine baskı çalışması yapılamamaktadır.
  • 10.000 adet gibi adetleri de karşılayabiliriz. Fakat bu hem tedariki zor hem de uzun soluklu bir çalışma anlamına gelmektedir. Uzun soluklu olması, başka talepleri karşılamamız konusunda sorun teşkil etmektedir. O nedenle 2-3 bin adedin üzerindeki siparişler için uygun olmadığımızı söyleyebiliriz.

Bir diğer dikkat edilmesi gereken faktör ise ödeme faktörüdür. Kupa Bardak Toptan olarak hazır bir ürün satışı yapmamaktayız. Kişi, kurum ve firmaların talepleri doğrultusunda, kişi, kurum ve firmalara özel baskılı ürün çalışması yapmaktayız. Yaptığımız baskıları çıkarıp, tekrar farklı bir baskı yapma imkanımız bulunmamaktadır. Bu ve daha fazla nedenler ile ödeme almadan baskı aşamasına geçememekteyiz. Bu zamana kadar tarafımıza verilen siparişlerin %99 ‘unun ödemesinin tamamını almamızın akabinde çalışmalarını yaptık. Alternatif olarak ödemenin yarısı peşin, kalan yarısını gönderim öncesi şeklinde çalışma gerçekleştirdik.

Çok al/az öde kampanyamız nedeniyle 1000 adet gibi adetlerde son derece düşük kâr marjı ile çalışma gerçekleştirmekteyiz. Bu da tedarik edilecek ürün maliyeti açısından firmamız için sorun teşkil etmektedir. Dolayısıyla ödeme hususunda 3 seçenek sunabiliriz; Birincisi, ödemenin tamamını tek seferde yapabilirsiniz. İkincisi, ödemenin %70 ‘ini peşin, kalan %30 ‘unu siparişiniz gönderime hazır olduğunda yapabilirsiniz. Üçüncüsü, siparişinizin ilerleme sürecine bağlı olarak ödeme yapabilirsiniz. Örneğin; Her gün 200 adet bardağın hazır olacağını ve 5 iş gününde siparişinizin tamamlanacağını varsayım. 1. gün 200 adedin ödemesini, 2. gün 200 adedin ödemesini yapabilirsiniz.

Sipariş öncesi kaşe/imzalı proforma fatura veya teklif formu talep edebilirsiniz.

Kupa bardak baskı çalışmalarımıza dair çok daha fazla ayrıntılı bilgiye, sizler için hazırlamış olduğumuz bu sayfadan ulaşabilirsiniz: https://www.kupabardaktoptan.com/urun/kupa-bardak-baski/

KupaBardakToptan.Com WhatsApp